IIEl portal del Baix Empordà
Principal / Els Pobles / La Gastronomia / L'Àlbum / Galeria / Serveis / El Far / Classificats / Fòrum / El Directori / Cercadors
L'àlbum

Patrimoni Cultural
Monuments
Pobles
Museus
Patrimoni Natural
Paisatges
Platges
Miradors
Patrimoni Humà
Festes
Tradicions

 
 
Platja del Port Bo de Caella de Palafrugell
Panoràmica del gof de Pals des del Castell de Begur.
Postals a cada racó
La comarca del Baix Empordà és un petit paradís, que sembla fet a la mida dels desitjos més exigents. Qui coneix la comarca sap que el territori és el seu bé més preuat. La varietat de la seva orografia i la conservació quasi artesanal del territori han convertit el Baix Empordà en una important referència turística, literària i artística. En pocs indrets de Catalunya i de l'Estat es dóna un recital paisatgístic tan exultant i aclaparador per als sentits. Mar, plana, muntanya, zones humides, valls, rius, rieres i dunes es troben en la proporció justa per conformar un paisatge amb postals a cada racó.

Paisatge virtual
En aquesta secció de l'Empordanet ens proposem contribuir a difondre aquest patrimoni tan preuat, construint un fons digital d'instantànies que contribueixin a difondre i ha deixar testimoni de l'entorn privilegiat en el que vivim els baixempordanesos.

Secció interactiva
Des de l'Empordanet ens agradaria que aquesta fos una secció ralment interactiva, per la qual cosa hem obert la secció a la vostra participació per tal que entre tots poguem construir el paisatge virtual de la nostra comarca.
Si sou aficionats a la fotografia o coneixeu racons que valen la pena conèixer, ens podeu fer arribar les vostres instantànies per mitjà del correu electrònic. Cal que adjunteu les vostre dades i una petita ressenya de les fotos. Les vostres fotografies seran registrades a la base de dades de l'Empordanet, convenientment catalogades i inventariades.
Església pre-romànica de Sant Feliu de Boada.
Monuments
Festes
Paisatges
Tradicions
Platges

 
Principal / Els Pobles / La Gastronomia / L'Àlbum / Galeria / Serveis / El Far / Classificats / Fòrum / El Directori / Cercadors